Saladmaster elektriske oljepanner/gryter

Bruk av elektrisk probe/kolbe


Denne startes ved å trykke på symbolet termometer.

Gradene stiller du inn ved å trykke opp eller ned på piltastene.

Ved all koking starter vi med kald panne/gryte.

Koking uten væske: ca 130 °C og skru ned til 85-90 °C når ventilen klikker.

Koking med fløte/melk: start på 120 °C og skru ned til 85-90 ° når det klikker.

Ved all steking starter vi med forvarmet panne/gryte.

Baking av gjærbakst: 130 °C (du forvarmer ikke)

Steking av egg: 160 °C

Steking av fisk: 170 - 190 °C

Steking av reint kjøtt: 200 - 230 °C (eks. Biff, kylling)

Steking: start med forvarmet panne/gryte. Ved steking kan du bruke samme temperatur som du ville brukt i stekeovnen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Canser Fighting Cooking Class

Mat du kan spise for å redusere faren for kreft.
Se hvordan helse salat lages enkelt med Saladmaster maskinen.